Skip to main content

Sardinië 24-9-2019

Your International richt zich vanaf Q4 2019 niet langer op copywriting, maar op het bedienen van bedrijven met internationale ambities. De focus op internationaal ondernemen zorgt bij Your International voor een reorganisatie.
Vanaf Q4 2019 zal het vertaalbureau géén copywriting diensten meer aanbieden. In ieder geval niet op de manier zoals de partners nu ondersteund worden. Your International legt de focus op vertalen en internationaal marketingadvies.

De copywriting activiteiten; het schrijven van blogteksten, SEO teksten en productpagina’s, worden overgeplaatst naar CopyCollab, het bureau gespecialiseerd in het schrijven van effectieve teksten. Jerome Latour en Casper Schunselaar geven CopyCollab vorm. Zij worden ondersteund door een team van marketeers en tekstschrijvers.

Het motto van CopyCollab?

Met 40+ beschikbare tekstschrijvers profiteer je altijd van de expertise van een schrijver die jouw niche, dienst of product begrijpt. Dankzij CopyCollab haal jij de beste copywriters van Nederland in huis.

Your International en CopyCollab zullen elkaar gaan aanvullen op verschillende vlakken.

Voor zowel Your International als CopyCollab wordt 2020 een jaar met mooie kansen.

Your International biedt 3 beursgenoteerde bedrijven, 25 agencies en meer dan 100 MKB bedrijven uitgebreide vertaaldiensten. “Niet gek, gezien de globalisering”, aldus Casper Schunselaar. “Internationalisering zorgt voor meer export en meer kansen, voor zowel grote als kleine bedrijven. Gelukkig wordt internationalisering steeds serieuzer genomen, wij kunnen niet wachten wat 2020 ons brengt, en we zijn blij dat onze partners net zo enthousiast zijn.”

Over Copywriting partner CopyCollab zegt Latour het volgende:

“Met al onze in-house kennis durven we te zeggen dat we de beste nichegerichte teksten aanbieden. We werken samen met meer dan 40 dedicated tekstschrijvers om onze partners zo effectief te ondersteunen bij hun tekstvraagstukken. Van SEO landingspagina’s tot converterende productpagina’s – anno 2019 zijn teksten belangrijker dan ooit. CopyCollab partners profiteren van flexibele service, snelheid én kwaliteit. Wij bieden ondernemers één aanspreekpunt voor al hun teksten.”

Het mooie is dat we middels onze 40 bewezen technieken daadwerkelijk meetbare resultaten halen voor onze partners. De resultaten lopen uiteen: SEO posities op de 1e pagina dankzij onze unieke SEO copywriting technieken, hogere conversies op kleine en grote e-commerce websites en meer interactie op social content, nieuwsbrieven en blogartikelen. Onze nichegerichte tekstschrijvers krijgen de beste briefing zodat ze onze 40 teksttechnieken zo optimaal mogelijk kunnen inzetten.

Kwaliteit gaat verder dan het puur opleveren van tekst. Het zit hem in communicatie, voorbereiding en nazorg. We zijn ervan overtuigd dat een win-win aanpak effectief is voor de lange termijn, voor zowel onze tekstschrijvers als onze partners.

 

 

Leave a Reply