Over Your International

Your International is opgericht met één doel: het realiseren van de internationale ambities van onze klanten en partners.

Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Over Vertaalbureau Your International

Jouw boodschap begrijpelijk in iedere taal. Van e-commerce vertalingen en communicatie vertalingen tot juridische vertalingen en technische vertalingen. Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat. We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de juiste tone of voice.
Ons team is zorgvuldig geselecteerd en elk teamlid heeft zijn of haar eigen expertisegebied: SEO vertalen, producthandleidingen of het vertalen van gehele marketingcampagnes. Wij werken uitsluitend met professionele native speakers.
Ontvang direct meer informatie

We zijn een vertaalbureau

Maar onze partners beschouwen Your International vooral als een eigen in-house taalafdeling. Vertalers en consultants die jou helpen effectiever te communiceren in verschillende talen.

Persoonlijke aanpak

Kernwaarde nummer één: onze persoonlijke aanpak. Ook bij een spoedvertaling of een tekst van 100 woorden.

Succesvolle samenwerkingen

Met meer dan 35 bureau’s in Nederland, dankzij oplossingen op maat.

Internationaal

Wij kennen de culturele verschillen. Onze vertalers bevinden zich over de hele wereld.

Persoonlijk contact

Zodat jij weet waar je aan toe bent, en welk resultaat jouw teksten/vertalingen opleveren.

Referral Systeem

7% bonus voor een succesvolle referral. Dankzij ons referral systeem kun jij beloond worden.

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald
één team

Commerciële kennis gecombineerd met talenkennis

Teamleden in plaats van medewerkers. Onze vertalers en copywriters zijn teamleden, omdat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de communicatie tussen A en B faciliteren. Ons team is zorgvuldig geselecteerd en elk teamlid heeft zijn eigen expertisegebied: SEO- en website-vertalingen, marketing- of advertentieteksten, producthandleidingen en zelfs juridische vertalingen. Wij werken uitsluitend met professionele native speakers.

Vertalen

90%

Internationaal ondernemen

85%

Consulting

75%

Ik heb een aantal webshops laten vertalen binnen het CMS, het leek mij eerst risicovol, maar dankzij de duidelijke communicatie verkoop ik mijn producten nu ook in Duitsland en Frankrijk.

Raymond de Vries, Rocketstyle

Jouw teksten vertaald in 5 simpele stappen

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie