Skip to main content

Hebreeuwse vertaaldiensten

Bent u op zoek naar een Hebreeuws vertaalbureau of een Hebreeuwse taaldienstverlener? yourinternational is een gerenommeerd technisch vertaalbureau dat taaldiensten aanbiedt in meer dan 150 talen en in meer dan 1.500 talencombinaties. Ons aanbod van Hebreeuwse vertaaldiensten omvat vertalingen tussen het Hebreeuws en tientallen andere talen, waaronder het Engels, Spaans, Duits, Frans, Arabisch, Pools, Russisch, enz.

 

U kunt uw Hebreeuwse vertaalprojecten aan ons toevertrouwen met de geruststelling van onze drievoudige kwaliteitsgarantie. Ten eerste zijn onze procedures voor kwaliteitsbeheer gecertificeerd als zijnde in overeenstemming met de ISO 9001:2008-normen. Ten tweede zijn onze procedures voor werving en selectie, klantenbeheer en algehele kwaliteit gedurende het gehele vertaalproces geaccrediteerd als zijnde in overeenstemming met de sectorspecifieke ISO 17100-normen. Tenslotte hebben wij strenge interne kwaliteitscontroles, uitgevoerd door ons team van senior projectmanagers, die zelf ervaren Hebreeuwse vertalers zijn, en experts in hun gekozen specialistische gebieden.

 

Als u een vertaalofferte nodig hebt, stuur ons dan een kopie van de documenten die u wilt laten vertalen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

ROFESSIONELE HEBREEUWSE VERTAALDIENSTEN

  • Vertaling van documenten van het Hebreeuws naar het Engels en van het Engels naar het Hebreeuws. Wij werken met een groot team van Hebreeuwse vertalers in het land zelf, die alleen naar hun moedertaal / doeltaal vertalen. Daarom, als u een document in het Hebreeuws wilt laten vertalen dat in het Verenigd Koninkrijk gebruikt gaat worden, zullen wij ervoor zorgen dat uw project wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde vertaler met een uitstekende beheersing van het Engels, moedertaal Hebreeuws en die momenteel in Groot-Brittannië woont. Wij garanderen dat al onze Hebreeuwse vertalingen (medisch, juridisch, academisch, technisch, enz.) naadloos zullen overkomen op het publiek
  • Beëdigde en beëdigde vertalingen, uitgevoerd door volledig bevoegde vertalers
  • Hebreeuwse tolkdiensten in de belangrijkste Israëlische steden (Jeruzalem, Tel Aviv, Haifa, Rishon LeZion, Petah Tikva, Ashdod, Beersheba), en ook in Europa en Noord-Amerika. Wij bieden de volgende modaliteiten: simultaan, consecutief, fluisterend, relay, liaison, over-the-phone, en teleconferenties
  • Websitevertaling naar en uit het Hebreeuws
  • Lokalisatie van software
  • Desktop publishing-diensten
  • Dringende vertalingen Hebreeuws
  • Tot onze klanten behoren Hebreeuwse vertaalbureaus en bedrijven over de hele wereld.

Leave a Reply